Annonser

Ibenta tjenester: annonser

Øke synlighet med betalt annonsering

Betalt annonsering kan være en god hjelper på vei til mer synlighet, men å klikke på “frem innlegg” og legge på noen hundrelapper på Facebook garanterer dessverre ikke at du tjener inn igjen pengene på økt salg i den andre enden.

Treffsikker annonsering krever innsikt, målretting og gode annonser. Hvis du bommer på dette ender det fort med at du kaster penger ut av vinduet. Det hjelper ikke å ha en annonse som ser smashing ut om du ikke treffer folk som er interessert. Og hvordan kan man vite om en kampanje har vært en suksess hvis du ikke har definert hvilke mål du skal oppnå?
 

Kampanjer trenger tydelige mål og oppfølging underveis

Dette gjør vi ved å:

  • Definere mål for kampanjen (KPI-er) i tett samarbeid med deg
  • Oppsett av annonsekontoer og kampanjer på valgte kanaler
  • Løpende optimalisering av annonsene, for eksempel ved A/B-testing
  • Analyse av kampanjen opp mot KPI-er, og forslag på videre tiltak og strategier

Et mål kan være mye mer enn konvertering eller salg. Det kan være økt kjennskap til merkevaren eller produktene du tilbyr, eller samle inn data for remarketing på et senere tidspunkt når publikum er klare for å bli betalende kunder. Vi hjelper deg med å skreddersy innholdet til målet for å sikre at du lykkes med annonseringen. Vi kan tilby annonser på både Facebook, Instagram, Google Ads og LinkedIn, blant andre. Ta kontakt for en uforpliktende prat om digital annonsering.
 

Snakk med oss