Webinarer

Ibenta tjenester: webinarer

Selv om webinarer ikke er noe nytt, med kontinuerlig øking av videobruk innen innholdsmarkedsføring, er webpresentasjoner veldig viktige i dagens digitale markedsføring. Webinarer (eller webseminarer) er live videopresentasjoner, forelesninger eller workshops online. Formatet åpner for en svært interaktiv markedsføringsform som kan brukes som en relasjonsbyggende eller autoritetsbyggende strategi.

Webinarer er ganske annerledes enn enkle markedsføringsvideoer, ved at publikum følger presentasjonen din i sanntid. Videre kan du og publikum engasjere dere med hverandre, noe som fører til deling av svært innsiktsfull informasjon.
 

Hvorfor bør du arrangere et webinar?

Du kan få en liste over potensielle kunder

Hvis du har registrering for å få tilgang til webinaret, så vil hver registrert person bli en ny kontakt i kontaktdatabasen din. Ved å registrere demonstrerer også folk interesse for det du tilbyr - de blir kvalifiserte potensielle kunder, noe som gjør det lettere å konvertere dem.

Du blir etablert som ekspert

Webinarer kan gjøre deg til en pålitelig kilde til informasjon i din bransje. De lar deg dele ekspertisen din med målgruppen. Du kan tilby løsninger på problemene deres, som kan bygge tillit til produktene og tjenestene dine.

Du kan ha en mulighet for merkevarebygging

Med webinarer bygger du merkevarebevissthet til målgruppen din.

Du kan ha verdifullt innhold

Hvis du tar opp webinarene dine, kan du dele dette med ønsket publikum senere.

Vi kan hjelpe deg med å arrangere webinarer

Med lang erfaring fra TV-produksjon hjelper vi deg gjerne med produksjon og gjennomføring av webinarer og digitale kurs. 

Kontakt oss nå for en uforpliktende prat!

Snakk med oss