Hosting og vedlikehold

Ibenta tjenester: hosting og vedlikehold

Hosting og support

Hvis vi står for utvikling av hjemmesiden din, tilbyr vi også hosting av denne, slik at du ikke trenger å ha avtale for dette et annet sted. Da vil vi sette opp en egen server til din nettløsning, og stå for drift og vedlikehold av denne. 

Ved å ha hosting og hjemmeside hos oss sørger vi for at hjemmesiden og serveren alltid er oppdatert med nyeste versjoner av programvare og fikser eventuelle feil som kan oppstå ved oppdatering. Ved å ha support hos oss vil du alltid ha tilgang på norsk support innenfor norske kontortider. Det sørger for lavere nedetid og rask support dersom noe skulle oppstå.

Hvordan kan vi hjelpe deg med vedlikehold?

Vi hjelper deg med å vedlikeholde nettstedet ditt slik at du kan konsentrere deg om å drive virksomheten din. Følgende er vedlikeholdstjenestene som vi dekker for å holde nettstedet ditt optimalt:

Ukentlig sikkerhetskopi

Vi sørger for at informasjonen på nettsidene dine blir sikkerhetskopiert hver uke, slik at informasjon ikke går tapt.

Optimalisering av sidehastighet

Vi overvåker og optimaliserer lastehastigheten til nettsidene dine ofte for å sikre at det alltid kjører på full kapasitet på alle enheter.

Oppgradering av CMS-versjon og plugins

Skulle det være oppdateringer som kan forbedre ytelsen til hjemmesiden din, er Ibenta alltid oppdatert med de nødvendige plugins og verktøy.

Legg til, rediger eller slett innhold

Vi kan hjelpe deg med å forbedre estetikken og brukeropplevelsen til hjemmesiden med innsikt eller tilbakemeldinger som vi møter underveis.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Snakk med oss