Tjenester

Ibenta tjenester

Du starter med en idé - faktisk en veldig god idé! Du har kanskje det store bildet i tankene, men hvordan får du prosjektet ditt ut i verden? Vi i Ibenta sørger for å føre ideen din fra planlegging til gjennomføring, uten å miste noe av din opprinnelige visjon. Vi har mer enn 20 års erfaring, og spesialiserer oss på merkevarebygging, innholdsmarkedsføring, SEO, sosiale medier og webutvikling. Med et bredt spekter av tjenester dekker vi dine behov. 

Gjennom å være en totalleverandør av tjenester innen både webutvikling og digital markedsføring er vi en «one stop shop» på digital tilstedeværelse. Vi kan raskt gjennomføre tiltak basert på analyser og strategier vi legger i nært samarbeid med deg som samarbeidspartner.

Har du allerede gode løsninger du er fornøyd med, og bare vil ha litt hjelp på veien, så tilbyr vi selvfølgelig også enkelttjenester innen webutvikling og digital markedsføring. 

Snakk med oss og hånd i hånd skreddersyr vi en digital markedsføringsplan som tilfredsstiller dine behov.

 

Webutvikling

 

Vi kan hjelpe deg med å lage din nettside, skreddersydd til dine behov og ønsker. Vi velger CMS (Content Management System) - ut ifra hva slags nettside og prosjekt du har behov for. Det er viktig for oss å finne riktige løsninger, ikke bare for prosjektet ditt, men også for deg. Vi ønsker at du som samarbeidspartner selv skal kunne oppdatere nettsidene dine med enkle løsninger for nettbutikk, bloggposter, nyheter og andre oppdateringer du måtte ønske å publisere.

Les mer

 

Hvis vi står for utvikling av hjemmesiden din, tilbyr vi også hosting, slik at du ikke trenger å ha avtale for dette et annet sted. Vi setter opp en egen server til din nettløsning, og står for drift og vedlikehold av denne. Vi sørger for at nettsiden og serveren alltid er oppdatert med nyeste versjoner av programvare. Når du har support hos oss vil du alltid ha tilgang på norsk support innenfor norske kontortider. Det gir lavere nedetid og rask support om noe skulle oppstå. Vi hjelper deg også med å vedlikeholde nettstedet ditt slik at du kan konsentrere deg om å drive virksomheten din.

Les mer

 

 

Kontakt oss 

Vi hjelper deg gjerne med din hjemmeside.

 

Digital markedsføring

 

Hvis du ønsker å bygge en sterk merkevare er det viktig å ha en god merkevarestrategi. Vi hjelper deg gjerne med å gjennomføre en merkevareanalyse for å finne frem til hva dine mål er, og hvordan vi skal komme dit. Ved å utarbeide en styringspyramide for merkevaren din, finner vi sammen frem til en strategi for å hjelpe deg videre. Slik kan vi bygge en solid merkevareidentitet og strategi for vekst, basert på dine mål og verdier.

Les mer

 

 

Godt innhold må svare på hva målgruppen din lurer på, når de lurer på det. Den beste måten å sørge for at de finner deg, er ved å allerede ha svarene tilgjengelige, på de plattformene kundene er. Ved å fokusere på innholdsmarkedsføring - eller inbound marketing - og tilpasse innholdet ditt til målgruppens bruksmønster og behov, vil det bli lettere å nå dem med budskapet ditt. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp en innholdsstrategi og legge opp et løp for innholdsmarkedsføring.

Les mer

 

 

Skal du nå kunder med budskapet ditt, er det viktig at du også er på de plattformene kundene din er. Vi hjelper deg med å lage en strategi for sosiale medier i tråd med din merkevare. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp og drifte dine sosiale medier, lage innhold, sette opp annonser og analysere trafikk og engasjement.

Les mer

 

 

Skal du nå frem med dine beste sider er det viktig at nettsiden og innholdet er søkemotoroptimalisert. En effektiv SEO må være en del av din digitale markedsføringsstrategi ettersom den påvirker alle aspekter av din digitale tilstedeværelse. Ibenta drives av data for å levere de beste SEO-løsningene til deg som vår samarbeidspartner. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med SEO.

Les mer

 

 

Image
Tjenester: Annonser

Annonser

Betalt annonsering kan være en god hjelper på vei til mer synlighet, men treffsikker annonsering krever innsikt, målretting og gode annonser. Det hjelper ikke å ha en annonse som ser smashing ut om du ikke treffer folk som er interessert. Vi hjelper deg med å skreddersy innholdet til målet for å sikre at du lykkes med annonseringen. Vi kan tilby annonser på både Facebook, Instagram, Google Ads og LinkedIn, blant andre. Ta kontakt for en uforpliktende prat om digital annonsering.

Les mer

 

 

En fordel med å ha en digital tilstedeværelse, er den unike muligheten til å samle inn data om trafikk, brukermønster og resultater av de aktivitetene vi gjør. Slik kan vi se hvordan den siste kampanjen din har gått, hvor mange som forlater handlekurven uten å handle, og engasjerer de besøkende seg i innholdet på nettsiden din. Gjennom måling og analyse av dine digitale aktiviteter kan vi gi deg god innsikt i hva slags innhold som engasjerer og treffer kunden, og foreslå tiltak der vi ser det er forbedringspotensiale.

Les mer

 

 

Image
Tjenester: Webinarer

Webinarer

Selv om webinarer ikke er noe nytt, med kontinuerlig øking av videobruk innen innholdsmarkedsføring, er webpresentasjoner veldig viktige i dagens digitale markedsføring. Formatet åpner for en svært interaktiv markedsføringsform som kan brukes som en relasjonsbyggende eller autoritetsbyggende strategi. Vi kan hjelpe deg med å arrangere webinarer. Med lang erfaring fra TV-produksjon hjelper vi deg gjerne med produksjon og gjennomføring av webinarer og digitale kurs.

Les mer

 

 

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne med din digitale tilstedeværelse.