Søkemotoroptimalisering (SEO)

Ibenta tjenester: Søkemotoroptimalesring (SEO)

Hvor ofte går du til side to i søkeresulatene på Google?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en metode som brukes for å øke et nettsteds posisjon på resultatsider (SERP) på søkemotorer som Google eller Bing. Jo høyere opp du kommer i søkeresultatene, desto større sannsynlighet for er det for at søkeren går inn på akkurat din side. Slik kan søkemotoroptimalisering bidra til å trekke forbrukernes trafikk til hjemmesiden din samt øke salget og inntektene dine.

Vi tilbyr analyse av din hjemmeside med bakgrunn i SEO.

Skal du nå frem med dine beste sider er det viktig at det er søkemotoroptimalisert. En hjemmeside med god SEO-rating gjør det lettere for folk å finne frem når de søker etter deg og det du tilbyr, eller om de søker på noe som er relevant til det du driver med.

Slik kan du spille på lag med Google og de andre søkemotorene

Å ha SEO i bakhodet når du jobber med hjemmesiden din, og innholdet til den, gjør at du spiller på lag med algoritmene til søkemotorer som Google. Ved å sørge for at det er lett for Google å forstå hva nettsidene dine handler om, med fokus på bestemte nøkkelord, og sørge for at besøkende får en god brukeropplevelse (UX) vil du havne lenger opp i listen av søkeresultater, og det blir lettere for folk å finne deg.

SEO er mer enn bare å bygge lenker.

En effektiv SEO må være en del av din digitale markedsføringsstrategi ettersom den påvirker alle aspekter av din digitale tilstedeværelse. Ibenta drives av data for å levere bare de beste SEO-løsningene til deg som vår samarbeidspartner. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med SEO.

Snakk med oss