Blogg

Hva er tilgjengelighet på nett og hvorfor er det viktig?

Nettstedet ditt er ditt kontor på nett. Folk besøker det, du får kontakt med målgruppen din og konverterer dem til salg. Hvis du driver en bedrift der kundene dine kommer på besøk til en fysisk adresse, har du sannsynligvis handikapparkering og handikaptoaletter. På samme måte må du sørge for at hjemmesiden din er tilgjengelige og brukbare for alle - uansett funksjonshemninger. Du lurer kanskje på, hvordan gjør du...

Slik bygger du din strategi for sosiale medier i 2022

God tilstedeværelse på sosiale medier er en viktig del av å gjøre seg selv synlig som bedrift. Å være tilstede på sosiale medier er som å ha flere utstillingsvinduer inn til bedriften din. De gir deg mulighet til treffe målgruppen med relevant innhold, der de allerede er. Klarer du å engasjere målgruppen din på sosiale medier er det større sjans for at de forbipasserende blir nysgjerrige og går inn i “butikken”.

Derfor bør du vurdere å oppdatere markedsføringstrakten

Selv om markedsføringstrakten nesten er å regne som den hellige gral innen markedsføring, er det flere gode argumenter for å se på denne modellen i et litt annet perspektiv. Markedsføringstrakten stopper ofte så fort kunden har utført en ønsket handlig, og fokuserer hovedsakelig på markedsføring mot nye kunder. Men hva med de eksisterende kundene? Ved å bruke markesdsføringssløyfen i stedet fokuserer du videre på innhold som skaper lojalitet og til slutt ambassadører for din merkevare.