Personvern

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Ibenta samler inn og behandler informasjon om deg som besøkende på vår nettside. Her finner du informasjon om hvilke krav du har, og hvem som er behandlingsansvarlig for informasjonen vi henter inn. 

I Ibenta ønsker vi ikke å hente inn mer informasjon om deg enn vi trenger for å gjøre en god jobb.

 

Hva slags informasjon samler vi inn?

Google Analytics

For å analysere innhold og trafikk på nettsiden vår bruker vi Google Analytics. Google Analytics er et analyseverktøy som genererer statistikk over besøkende, og forteller oss hvordan besøkende bruker nettsiden vår ved hjelp av cookies, eller informasjonskaplser. 

Google Analytics lagerer IP-adressen din, men siden dette regnes som en personvernopplysning blir denne informasjonen anonymisert før den lagres av Google. Ibenta (eller Google) kan derfor ikke bruke informasjonen til å identifisere deg, eller spore din aktivitet tilbake til deg som enkeltperson.

Facebook Pixel

For å forbedre samspillet mellom vår Facebookside og ibenta.no har vi installert Facebook Pixel på vår nettside. Dette er en kode som måler trafikk på tvers av Facebook og våre nettsider. Vi bruker dataen som samles inn av pixelen til å levere tilpasset innhold til de som besøker våre nettsider, og til markedsføring på Facebook.

SEMrush

Vi bruker SEMrush for å kartlegge og analysere brukeratferd og søkemotoroptimalisering på vår nettside, slik at du kan få en bedre brukeropplevelse. Dataen som innhentes er anonymisert og kan ikke knyttes tilbake til deg.

 

Dine rettigheter

  • Hvis du ønsker å vite hvilken informasjon vi har om deg, har du rett til å bli informert, og få tilgang på opplysningene vi har hentet inn om deg
  • Du står fritt til å trekke tilbake samtykket ditt, og få slettet opplysningene om det som er lagret hos oss
  • Dersom vi har feilaktig eller ufullstendig informasjon lagret om deg, så har du rett til å få rettet opp i dette
  • Hvis du mener det er feil i vår personvernerklæring eller at vi bryter personvernlovgivningen vil vi gjerne at du kontakter oss, slik at vi kan få rettet opp i eventuelle feil.

 

Kontaktinfo

Ibenta er behandlingsansvarlig for dine personopplysninger. Vi selger ikke dine opplysninger videre til andre, eller på annen måte deler informasjon med tredjepart, utover det som er beskrevet i denne personvernerklæringen. 
 

  92147921
  post@ibenta.no