Om Ibenta

Om Ibenta

Ibenta er et webbyrå som ønsker å hjelpe organisasjoner og bedrifter med å vise sine beste sider gjennom sin digitale tilstedeværelse. Vi har over 20 års erfaring, og spesialiserer oss på merkevarebygging, innholdsmarkedsføring, SEO, sosiale medier og webutvikling. Vi er med andre ord godt rustet til å hjelpe deg med hele din digitale tilstedeværelse, fra A til Å.

Skal vi hjelpe deg med å vise dine beste sider, må vi også ha et klart bilde av hva de er. Derfor jobber vi tett på alle våre samarbeidspartnere, for å skape sterke og trygge relasjoner slik at vi kan løfte hverandre opp og frem.  

Vi i Ibenta er like nok til å samarbeide godt, og ulike nok til å utfordre og dra hverandre fremover. Til sammen får vi frem det beste i hverandre, og nå ønsker vi å gjøre det samme for deg og din organisasjon.

 

Verdier

Image
Ikon: Hjelpene hånd

Integritet

Det er viktigere å gjøre det rett enn å gjøre det lett. Vi skal alltid etterstrebe å levere produkter og tjenester av høy kvalitet som vi kan stå inne for, til det beste for våre kunder.

Image
Ikon: Voksende frøplante

Vokse sammen

Kundenes suksess er vår suksess. Vi ønsker å vokse ved å hjelpe kundene våre med å vokse, sammen.

Image
Ikon: Hånd holder hjerte

Bry oss

Vi bryr oss om våre kunder og deres prosjekter, og mener sterke relasjoner gir de beste forutsetningene for et godt samarbeid.

 

Misjon

Vi skal hjelpe organisasjoner med å vise sin beste side gjennom sin digitale tilstedeværelse.
 

 

Visjon

Vi skal være byrået som hjelper organisasjoner med å styrke sin merkevare og forbedre sin synlighet og kompetanse på nett, ved å dele vår kunnskap, erfaring og kompetanse.