Du fortjener bedre enn Wordpress!

Ibenta Sites

Du kan ha nettstedet ditt bygget på WordPress, men det ville ikke være verdt det.

WordPress ble bygget for blogger, ikke små bedrifter. Et godt nettsted for småbedrifter kan ikke bygges på WordPress uten bruk av ustabile plugins som vil ødelegge nettstedet ditt hver gang WordPress kjører en oppdatering. Vi er et bedre valg fordi små og mellomstore bedrifter er vår spesialitet.

Bedre SEO

Helt fra starten forbedrer våre nettsidenes innovative, innebygde arkitektur SEO automatisk. Hele plattformen vår er på linje med Google-protokollen for å øke nettstedets Google-rangering.

Bedre YTELSE

Vi optimaliserer nettsidene våre for å lastes raskere og score høyere på Google PageSpeed -testen. På WordPress vil innholdet på nettstedet ditt bli bremset av en rekke kode- og programvareoppblåsninger.

Bedre BRUKEROPPLEVELSE

Våre native-responsive nettsteder gir en bedre brukeropplevelse på tvers av alle enheter. Gjør flere besøkende til kunder med opptil 70 % høyere konverteringsfrekvens enn bransjegjennomsnittet.

Bedre SIKKERHET

Vi holder nettstedet ditt trygt og sikkert med gratis kryptering og automatisk fornyende SSL-sertifikater. På WordPress må du betale for manuell installasjon og alle sikkerhetsoppdateringer.

Bedre UTVIKLINGSTID

Vi bygger nettstedet ditt på en brøkdel av tiden det vil ta å bygge det på Wordpress.

 

Godt valg er godt men BEDRE valg er BEDRE.

Ikke bare gjør et godt valg; gjør et bedre valg. La oss utvikle en nettside for din bedrift i dag.

Snakk med oss

 

Image
Ibenta Logo